welcome...

welcome...

Monday, November 22, 2010

Sufi~

BoRinG~HuhU...

Friday, November 12, 2010

kiena- upsr results

congratulations for the 6 Maju pupils whom get 5As. the rest, whom get 4As and below, dont be upset or dissapointed with the results that you got. all of us have tried the best. doesn't mean you didn't get 5As, your battle stop till now. and doesn't mean you got 5As you'll succeed for the entire of your life. we still dont know everything. we're just on the 1st step. we have to continue the battle. my advice for you and also for myself, learn and study until the end. okay, stop till now. bye.

p/s; have reached the 100th post.

Tuesday, November 09, 2010

Astargfirullahhal'azim...

Wei..korang wat blog ni utk apa?selama nie kiter x pernah bukak blog ni..bila dah dpt bukak..mcm2 lah yg keluar..kiter wat blog kiter pon..baru lah nak wat apa2 pon..selama ni..kiter x tau nak tulis apa kat blog kiter..ish..korang ni..
bertaubatla..aq ni mmg bkn alim sgt..tapi nak wat blog pon..wat la benda yg bermanfaaat skit..dan tolong..jangan kutuk aq mcm2..aq cuma nak nasihat kan korang..huhu

yg ikhlas sesgt..
-SYAZA-

Friday, October 29, 2010

kiena

to the enemies, you just need to know, you re so not needed here. you re not very welcomed here. so ma answer is GO AWAY & STAY AWAY. stop fightingfighting. and, er, thank you for understanding.


p/s; i know cerita lama. watevs.


btw, nice template sufi. waa tabik sama lu lah brader!


posted by one of the majuneers.

Friday, October 22, 2010

LEMBARAN BARU...

huhu bagoes lar klas maju daa bersatu balik thanx to SUFI.... so thank you sufi...
lpas nie daa x skula nie pown ttp lar bkak blog nie berhubung ngan kwn kwn...

Wednesday, October 20, 2010

cantekkk

wah, cantik r background nie sufi! patutla beriya-iya suroh bukak blog. ok,buat sume kengkawan ku, kite lupakan aje apa yg da berlaku..buat cam da takdepape. bole? kite mula yg baru..bincang pasal benda yg baik2 jew...not always gossiping(4 girls n boys,all same)!!

Friday, October 15, 2010

SUFI...

X DER SAPER KER NAK LOG IN KER......

SUFI...

SUFI..

~SUFI~

NIE....AQ DAH UBAH SEMUA PSL BLOG..NIE.. JADI JGN LAH KORANG CUBA2 TUKAR..TAU...HIHIH...

Thursday, August 26, 2010

MARAH GILER SEBAB TAH APA2...

ASSALAMUALAIKUM, SAPER YANG TULIS PERASAAN TUE MMG PERASAN GILER. TAK YAH LAH NAK LUAHKAN PERASAAN TUE KAT SINI.. KALAU NAK LUAHKAN, BAIK KAT KELAS JERR. KAN SAME JERR. ORANG TAU JUGAK... AZMAN PON TAU... DARIPADA KAT SINI KACAU TEMPAT ORANG JERR... KALAU KAT DALAM KELAS KAN ORANG TUE BOLEH MENJERIT SEPUAS PUAS NYER... LAGI BEST... DAH ALANG2 TU BAIK BUKA JERR PEKONG 2 TERUS KAT KELAS... TAK DA BEZA PON... MALAH LAGI BAGUS... KAN PUAS KALAU KAT SINI KAN TAK PUAS, BUAT KACAU KAT SINIE... KALAU NAK BUAT KACAU BAIK KO BUAT KACA KAT SEKOLAH JERR. BUKAN KE NANTI KO LEBIH PUAS... NAK LUAHKAN TERUS... KO BODOH KE??? TAK NAMPAK KE??? ORANG DAH TULIS APA??? JANGAN BUAT KECOH DAN JANGAN TULIS PERASAAN KAT DALAM BLOG NIE.... BAIK2 DAH PULIH TAMBAH LAGI SATU ... TAK KE MENYUSAHKAN ORANG JER.... ATAU NAK BAGI TAU JERR BLOG NI KAT CIKGU ZAIDI.... SUPAYA TAK DA ORANG NAK WAT KACAU DALAM BLOG NIE... NANTI BARULAH ORANG BODOH TU PAHAM..... NANTI TAK DE LAH ORANG NAK MEREPEK DALAM BLOG NIE... (ORANG YANG MEMBUKA PEKONG DI DADA) TQ. WASSALAM.....

Monday, August 23, 2010

gerak gempor!!!!!!!!!

waaaa~~
aq dpat 4a jew
pastu yg b 2 pmhamn lak 2..
siap 73 ag..
bpak trok!!!!!!!!!!
lgi stu aq nk igtkn kt kowang
yg jgn laa luahkn prasaan kowang kt sni
yg smpai mnjthkn prasaan owg len..
klau nk luah jgak..
sng aq ader idea..
mnjrt kuat2 dlam klas!!!!!!!!!!!!
abes cter!!!!!!!!!!

Saturday, August 21, 2010

BACALAH KWN KWN KU...

huh aq rase kan blog nie dah jdi owg bengong yg tatau malu luahkan prasaan...apelah yg dapt klu luahkan mcmtu dpt malu aderlah n memalukan perempuan yg laen!! klu nak wat camtu jgn libatkan yg laen nie sampai suma klas maju terlibat it's so embrassing... korang nie ade otak x jgn jdi BODOH lah... kalau ko ske sgt kt azman trus trang jgn buat camnie x psl psl owg laen kene fitnah nanti n owg laen dpt dosa!! tolonglah jgn wat camnie wahai murid murid klas 6maju woi.... kter ader matlamat for 5a's in UPSR... we just has one month left or 12 days- cuti... pleaselah jgn buat camni dri ko buang mase ske kt azman lebih baek ko pegi ambik wudu' pakai telekong pastu solat doa dpt 5a ingat klau ko ske kt die ko bley dpt 5A... open your mind.. think positively n don't embrassing we who are in class maju.. please... tarik balik ape yg ditulis dan jgn menimbulkan perbalahan di antara kter semua...kter hanya tinggal brapa bulan skula? pastu suma bawak haluan masing masing ke asrama or smk jer... so, jgn buat camni..biar kte suma berbaik n bersatu sbb pasni blom tentu kter berjumpa so,think and tumpukan perhatian kpd UPSR.... AJA AJA FIGHTING...

Friday, August 13, 2010

perasaan

Friday, August 06, 2010

lama x bukak

hmm xde spe nak masuk blog nie ke?

Thursday, May 06, 2010

HAZIQAH

BUANG JERK BLOG NIE SKRG SUFI KT CNE POWN BKN DORANG NAK CKP PELAJARAN TPI JUST GOSSIP BLE KTER TANYER PSL PELAJARAN TAKDE SAPE NAK JWB BLE ADE OWG WAT GOSSIP SUMA NAK JAWAB APEHAL HA??KATE NAK BINCANG PSL PELAJARAN TAPI BILE OWG TANYER PSL PELAJARAN TAKDE SAPE NAK JWB....BLE GOSSIP SAMPAI 9 10 AND BERBELAS LAH YG AKAN JWB....TUELAH BOSAN LAH DAH BRAPA BYK KALI KOWANG KATER NAK KEKALKAN BLOG NIE SBG BLOG PELAJARAN TAPI SAMPAI SKUNK NIE POWN BLE KTER NAK TANYEW PSL PELAJARAN POWN DOK PIKIR DUA TIGA KALI KLU KTER ANTAR TAKDE SAPER NAK JWB BLER GOSSIP HA BERTIMBUN LAH KOMEN YG DIBERI....HMM KTER RASER BUANG JERK BLOG NIE PSL BENDE NIE BUKAN PASAL PELAJARAN BLE TAKDE GOSSIP BENDE NIE TAKDE SAPE NAK BUKAK BLE NAK BUKAK ADEW OWG KATER PELAJARAN BOSAN MALAS TAKDE NAK JWB APEHAL NGAN KOWANG NIE???DARI PADE MEMBUANG MASE JERK BAIK SIAP KAN KEJE KER DELETE BLOG NIE NO GOSSIPING AKAN SAMPAI LAGI KAN BAGUS TUE KAN SUFI KTER SETUJU SGT KALU KO NAK DELETE BLOG NIE ONE MORE TIME I SAID I AGREE WHWN YOU SAID YOU WANT TO DELETE THIS BLOG PLEASE DELETE THIS BLOG!!!!!!

Friday, April 30, 2010

askum~sufi~

ni sufi...ni psl nak mrh ni???kalau letak gosipp..jugakk..kt akan buang blog ni..ingat..tu kt buang blog ni phm>>>>
amaran..

JANGAN JAGA TEPI KAIN ORANG!!!!

wei,korang ni suka sangat JAGA TEPI KAIN ORANG...sape yang tulis fasal budak lelaki gedik tu???MULUT MURAI betul!!!!!!!!!! dia nak gedik ke apa biarkan aje...kenapa korang nak sibuk pulak??korang jeles ke??? bukan dia yang mintak sume benda tu. ALLAH yang bagi...bukan dia sendiri nak memandai jadi gatal ke gedik pown!!!?? maknenye korang sekarang tengah mengutuk apa yang ALLAH bagi dekat makhluk-NYA...tahu??? korang tak reti ke cam mana nak elak JAGA TEPI KAIN ORANG??? kite mintak tolong dekat semua warga 6 MAJU (tapi MUNDURR..)JANGAN JAGA TEPI KAIN ORANG!!!! BIARKAN DAN ABAIKAN segala yang buruk..dekat blog ni kite semua cuma akan kongsi pasal PELAJARAN sahaja!!! NOT GOSSIPING!!

Thursday, April 29, 2010

hmm korang mesti nak tau kan ape lelaki gedik yg teramat gedik tue hmm sape eak....hmmm........x ingat lah tapi bdk tue poyo jer lebih...

Sunday, April 25, 2010

lelaki gedik!!!!!!!!

WEI KORANG SUMA NAK TAU X ADE SORANG LAKI GEDIK KT KLAS KTE NIE KAN X SUKE POMPUAN TAPI DIE SUKE SGT GANGGU POMPUAN!!!!!!!GEDIK BETUL SAPELAH LELAKI YG GEDIK TUE KAN...SAPE MAKWE DIE MMG MALANG BETUL MMG TERLALU LALU MALANG....HAHAHAHAHAHA

budak baru....

wei,korang dah bagitau akmal ke yang kelas 6 maju ada blog????yela,skrg ni kan dia dah jadi ahli keluarga kite yang baru. apa2 info mestila bagitau die,kan???nanti,kalau ada apa2 yang tak paham bolehla share ngan dia kat dalam blog ni...lagipon dia kan pandai!!!! dapat 5A dalam ujian setara walaupon kat sekolah lama. tapi,kalau dia masuk sini awal tahun,kite yakin masa ujian setara yang lepas,mesti dia bule score 5A 1,bukannya taik...kan???

Sunday, April 18, 2010

alin

assalamualaikum,
kowang ni kan ngada2 lah... kita nak bukak e mail ni asyik dengar gosip jerr.... kowang ni dah melebih 2... baik kita letak blog ni tajuk dia gossip and kutukan kelas 6 maju... lagi bagus ye lah kan kowang sume tau nak kutuk ... kita bukan nak kutuk lah tapi betullah sape yang kutuk2 ni GEDIK DAN SAJE2 JERR NAK PECAHKAN HUBUNGAN KELAS 6 maju!!! kowang yang cakap tak kutuk2... skang ni apa yang jadi?????!!!!!!

Saturday, April 03, 2010

assalammualaikum,

kter sebenarnyer nak ckp nie kowang nie tak habis habis nak kutuk owang kena ha?
klu camnie lah perangai camne klas kter nak maju mcm azni dier cume math jerk b tue pown 1 markah lagi nak dpt a drpd sape yg kutuk tue dier dpt bape?????kenape lah korang nie name klas 6 maju tapi bab pelajaran bosan.tapi klu bab mengumpat ha no1 ape nak jadi kter bukan nak jadi penceramah tak bertauliah tapi sbg rakan kter mestilah sentiasa ingat mengingati kan??korang cuba pikir hati owg yg dikutuk tue die bukan nyer nak b'lagak cume die b'harap dpt 5a jerk target dier nak lwn ilham jerk baguslah lawan utk kejayaan bkn macam korang lawan sbb mengumpat kter bkn nyer ape tapi korang nie mestilah bersangka baik sebelum mengetahui baik buruknyer!!!!seperti maksud dlm buku ahlak skula agama kan......klu lah kowng dikutuk mcm tue ape prasaan kowang???kter terlalu kecewa dgn sikap 6 maju yg slalu bersangka burowk vkn kter kate kter baik sgt tapi kowang nie kate jerk nak 5a tapi...... mengutuk owg macam mane hati nak tenang waktu jwb UPSR nanti klu dlm hati penuh dgn sangkaan sangkaan burowk terhadap owg??cube kowang pikir skit.azni punyerlah bagus skunk nie walaupown tak dpt 5a tapi lagi ckit kan lagipown sume 4a yg dier dpt tue a strong kan 86 ke atas!!!!ape kowang nak kutuk dier lagi ok lah kowang pikir sendiri

Wednesday, March 31, 2010

cadangan(murid 6 maju)

korang rasanya kan kita kena wat lebih bagus lagi lah blog nie... salah satu cadangannya ialah
1. kita wat blog ni pasal pelajaran.
2. kita wat something yang menyeronokkan tau...
3. yang terakhir ialah kita letak lagu yang menunjukkan semangat...

tu jerr.....
ha ha ha ha....

Saturday, March 27, 2010

sajer

wei teruk lah kelas kita ni sorang jerr 6 a tak patut... rasanya kita kena lebih kerja keras...... kita kena tunjukkan yang sume orang dapat 5 a....

Saturday, March 20, 2010

aina izzati

ALIM SANGAT KE???
ok,kite citer, ada sorang mamat ni,nama dia Zamri..dia suke kat seorang pompuan,Amira. pompuan tu pulak anak org alim jadi ayah dia mestila nak menantu dia alim,rajin solat kan???jadi nak dijadikan cerita dia pon berlakon depan ayah Amira ni. ayah Amira ingat Zamri ni alim sangat,tapi dah kene tipu. padan muka. ayah Amira pown kahwinkan Amira ngan Zamri. Zamri n Amira ni suka sama suka dah. pastu,esoknya lepas diorang kahwin, ayah Amira ajak satu family solat subuh sama2. tapi Zamri ni penat sangat. ayah Amira pon biarkanla sebab dia tau Zamri ni letih. selesai solat,Amira kejutkan Zamri. dia pown bangun solat. ayah Amira tengokla si Zamri ni solat. selepas Zamri solat, bapak mentua dia panggil untuk tanya satu soalan. nak tau apa dia kata??? dia kata,"menantuku, tadi ayah tengok kamu solat subuh 3 raka'at. sejak bila solat subuh jadi 3 raka'at,nak???". Zamri pon jwb,"eh,ye ke bapak?!saya rasa tadi saya solat cukup 4 raka'at." oh,tidak!apa yang Zamri sudah katakan??korang taukan apa maksudnye???LU PIKIRLA SENDIRI!!!

aina izzati

AWEK PERASAN

pada suatu hari,ada seorang awek dan rakannya nak gi shopping kat Mid Valley.jadi dia kenela gi naik komuter, bukan komputer tau!!!disebabkan awek tu cantek sangat(perasan), jadi ramaila mata memandang kat dalam komuter tu. tetiba seorang lelaki berdiri. oopss..lupa pulak. kat dalam komuter tu penuh jadi tak de tempat duduk. awek tu pon katala,"eh,tak mengapa! saya lebih suka berdiri dari duduk. tak pe. terima kasih jela,"sambil menahan lelaki tadi dari berdiri. lelaki tadi duduk semula. pastu,laki tadi berdiri lagi, pompuan tu berkata perkara yang sama. tetiba plak laki tadi tempik kat dia ngan kuat skali, satu gerabak boleh dengar. nak tau apa yang laki tu kata???dia kata,"woi pompuan,aku nak turunla. bukan bagi kau duduk. tengok,fasal kaula aku terlepas stesen. apa punya minah prasan kau ni!!!!" semua orang kat dalam gerabak tu tersentak pastu resengih-sengih sebab pompuan tu prasan sangat.hehehehehehe....pompuan 2 mestila malu. dalam ati dia kata,"ooo...dia nak kuar rupenye. malunya aku, ingat nak bagi aku duduk fasal aku ni cantekk!!!" YA ALLAH!!!memang dasar minah prasantan!!!

Friday, March 19, 2010

6 maju

we, korang... baru kiter perasan... masa dulu (kat blog ni) ada byk gosip.... ramai org yang komen... skrg...masa dah byk teka teki.. citer lwk... makin cikit komen... x meriah lar...

aina izzati

BANDUAN BIJAK

pada suatu hari yang gelap, seorang banduan merima sepucuk surat dari ayahnya yang tercinta, surat itu berbunyi:

wahai anakku, ayah sudah tidak berdaya hendak mengusahakan sawah itu. sekarang musim membajak, rakan2 ayah semua sudah membajak sawah masing2. tetapi ayah tidak berdaya kerana ayah sudah tua. kamu pula di penjara. ayah tidak mempunyai wang untuk mengupah orang membajak. ayah bercadang hendak menjual sahaja sawah tersebut.

banduan itupon membalas surat ayahnya yg berbunyi:

wahai ayahanda, anakanda merayu jangan dijual sawah itu kerana di situlah anakanda menyembunyikan wang rompakan anakanda. tolong ayahanda, jangan jual sawah itu.

banduan itu tahu bahawa setiap kali ada surat untuk banduan pasti surat itu akan dibaca terlebih dahulu sebelum diserahkan kepada penerimanya. begitu juga apabila selepas memblas surat, mereka akan membacanya dahulu. disebabkan pekerja di penjara telah membaca surat itu, maka pergilah beberapa orang anggota polis ke sawah ayah banduan tersebut untuk mencari wang rompakan tersebut.

selang beberapa hari, banduan tersebut menerima sepucuk surat dari ayahnya yang berbunyi:

anakanda, beberapa hari yang lalu, beberapa anggota polis datang ke sawah untuk mencari wang rompakan katanya. ayahanda pon membiarkan sahaja. apakah tujuan sebenar mereka ke sawah ayananda anakku???? ayahanda keliru.

banduan itu menjawab:

wahai ayahda, jangan risau lagi kerana sawah ayahanda telah pon dibajak. ucapkan terima kasih kepada pegawai2 polis tersebut kerana mereka telah membantu ayahanda membajak sawah tersebut.

jadi, sampai sini sahaja ceritanya.

Thursday, March 18, 2010

korang nie kan klu ade gossip ke whatever baru nak komen tapi klu takde hmm jgn haraplah......
HELLO KWN KWN,

CANTEK TAK BLOG NIE DAH UBAH KALE KAN LELAKI KLAS MAJU SKE WARNA PINK JDI APE SALAHNYE.....HEHEHEHE..

KELAS KITE KAN DAH JADIK KLAS PINKY.........

Wednesday, March 17, 2010

haziqah

1.gajah lalu titi titi patah kambing lalu titi ape yg patah??

2.mana lagi panjang ekor kuda ke?ekor tikus.....

3.ikan apa yg die ade campuran inggeris dan jawa???
1.ibunya satu anaknya beribu......

apa dia........

2.kalau 1+1 =2 kalau jawapan lainnya plak???


3.ibunya diurut anaknye dipijak......

4.pokok ape ble manusia nampak die lari.....

5.sungai apakah yg tiada air????????

6.ikan apakah yg mempunyai ketiak???

haziqah

dlam byk byk kain ape paling berat..........

jawablah wahai kawan kawan ku yg bijaksana......
apa nama sudirman waktu keciik???????????????????

jawab jawab jgn x jawab.......

aina izzati

berapa bulan dah ni???
ada seorang pompuan ni...dia tengah ngandung, pastu si suaminya suruh dia gi bayar duit payment rumah yg dah tiga bulan tertunggak. selepas tiba giliran dia nak bayar kat kaunter, orang yg dok kat kaunter tu tanya,"dah berapa bulan ni?". si isteri tadi pon jawab..."dah lapan bulan ni..",sambil mengusap-usap perutnya yg memboroi tu..orang yg dok kat kaunter tu berkata dlm ati,"apala..akak ni, lurus bendol tol!!!orang tanya berapa bulan tak bayar, bukan berapa bulan baby tu."hehehehehehehe..begitulah ceritanya.

haziqah

kter ade satu citer....

pada satu hari ade lah dua org mamat nie naek lah motor kapcai di sebuah jln yg lenggang.......
tiba tiba ade sebuah motor harley davidson membunyikan hon nya dan bertanye ko pernah naek motor harley davidson ke?dua org tadi tue ingat dier nak berlagak.tanpa mempedulikan org itu mereka pown memecut laju.motor harley davidson itu menyaingi motor mereka dan bertanya ko pernah naek motor harley davidson ke?sorang lelaki b'kata kpd kawannya berlagak giler aq harap die accident kt depan tue......lelaki itu pown accident.dua org lelaki tdi terkejut lalu menolong dier dgn hati yg sakit. tiba tiba leleki itu bertanya lagi ko pernah naek motor harley davidson ke?ko nie dah sakit sakit mcm nie pown nak b'lagak lagi!!!tak aq cuma nak tanye klu ko pernah naek aq nak tanye mane brek die tue jer....

aina izzati

ni citer kelakar nye...

1.kalau anak cina ditanya...

atuk sapa nama??
Quat Ngo Rat
nenek sapa nama??
Quat Le Ter
ayah sapa nama??
Quat Ray Cing
mama sapa nama??
Quat Goo Seep
adik sapa nama??
Quat Kin Ching
abang sapa nama??
Quat Ley Pak
awak sapa nama??
Quat Kelen Tong

haziqah

ko sungguh dinamis,
sifatmu cukup puitis,
gayamu cukup erotis,
caramu seperti celeberities,
tapi sayangnye mukamu seperti teletubies......

haziqah

kalo aq tangkai ko lah daunnya,
kalo aq kumbang ko lah bunganye,
kalo aq aur ko lah tebingnye
tapi.......
kalo aq tarzan ko lah beruknye.......
pada suatu hari si isteri bertanya kpd suaminye.....

isteri:abg saya tgk kan jiran sebelah tue kan bukan maen loving lagi tiap pagi nak gi kerja die akan cium isteri die.ble balik die akan bg isteri die sekuntum bunga mawar.
suami:abistu kenapa?
isteri:abg tak nak ke wat cam tue?
suami:nak mampos abg tak kenal isteri die tak kan nak cium dier....

ainin

pada suatu hari, seorg ibu menyuruh anknya menelefon suaminya yg berada di tempat kerja. beberapa minit kemudian, 'mama, ada suara perempuan lah!' kata anknya.. 'hah! bagitahu semua org kampung psl panggilan tu!' dia pun mengumpulkan semua org kampung untuk memberitahu akan sikap suaminya yg curang itu... anknya berkata'tadi, semasa saya mnelefon ayah, perempuan yg mengangkat telefon itu;' apa yg perempuan itu katakan? kata salah seorg pen kmpg. 'no yg anda dail tiada didalam perkhidmatan kami.. sila .......' kata ank yg bengong itu..

haziqah

haziqah

wei kte ade satu citer kelakar....

pada suatu hari seorang dr pakar jantung telah meninggal sbg menghargai jas dr itu ahli keluarganya tlah bersetuju utk membuat tugu bebentuk jantun upacara itu berjalan lancar.sebulan kemudian dr mata pula mati sama juga die nyer makam b'bentuk mata selepas suma org balik ade sorang jer dr tak balik sorang dr bertanye ke dr itu"kenapa awk tak balik?" "saya tgh mengenangkan nasib saye ble saye mati nanti"jawab dr itu."kenapa??"tanye dr laen"sbb saye adalah pakar sakit kelamin mcm mane plak nanti saye di kebumikan.....

cadangan

we, kalau korg ada cerita yg funny ker.. teka teki ker... kongsilah kat blog ni... barulah happening sikit...-ainin-

perhatian

perhatian kepada sume pengguna blog ni.. kalau nk bagi komen... jangan lupa ltk tanda noktah yer... nnti takut x cukup nafas jer... x psl2 masuk wad...

haziqah

assalammualaikum,
firstly kter nak ucapkan alhamdulliah sbb perkara nie dah selesai.kter harap perkara nie tak akan timbul di klas nanti.skunk nie kter hanya perlu carik tangga menuju kejayaan.baru bleh pecah rekod klu korang tak pikir psl love dah.sbb korang kte dah tak marah....thanx k bye kte tak nak tulis berjela mcm tadi sakit tangan hihihihi....

haziqah

.......................

firstly... sory sbb marah 2 hari tu... second... kiter tk nk cerita tu sampai kat kls nnti.. bila buka sek.. and kepada org yg tulis bende perasaan tu... lantaklah dia.. sajer jer nk pecah belah kan persahabatan kiter... and lastly.. kiter nk tanya bahagian c tu.. kalau markah kiter 15/20.. kena wat pembetulah ker?

Tuesday, March 16, 2010

ALIN

FIRST OF ALL KITA NAK SAY SORRY SEBAB BUAT KORANG INGAT YANG KITA PITNAH AININ...SEBENARNYA BUKAN KITA YANG FITNAH AINI TAPI ADA ORANG LAIN YANG PITNAH DIA..KITA JUST ADA TER BACA SATU KOMEN TU..AND THEN KITA CAKAP LAH YANG KITA DAH JUMPA..NAPA RAMAI SANGAT ORANG CAKAP KITA YANG CAKAP AININ TULIS PERASAAN TU..???OORANG LAIN YANG TULIS BUKAN KITA LAH...
THATS ALL HARAP KOWANG PAHAM YANG BUKAN KITA YANG TUDUH AINI..KITA TAK NIAT PON..LAG PON WAT PERR KITA NAK TUDUH DIA KAN???DIA BUKAN ADA WAT SALAH KAT KIYA....SORRRRIIIII!!!!!!!

lupakan saje...

ok...sekarang ni kite semua lupakan fasal sape penulis perasaan tuw....kite tak payah pikir pon sape penulisnya sebab persahabatan diantara kitorang dah pecah belah sebab timbulnya salah paham dan kemudiannya bertukar menjadi fitnah.....yang mengatakan ainin yang tulis perasaan tu...sekarang ni kite lupakan semua tu...boleh???? wei..tolongla jawab apa yang kite tanya..kite nak siapkan homework tu cepat. kalau tak siap nanti kite kene marah plak. pasal kertas BI yang teacher bagi tu kene wat dalam kertas yang teacher bagi ke kene wat dalam buku exercise apa2????lagi satu homework BI page 38 yang C punye kene lukis gambar ke tak??? sesapa yang tau tolongla jawab bab kite nak siapkan homework sekarang!!!!jangan biarkan kite dalam kerunsinagn!!!!aaaaaaaaaaahhhhhhhhh...~aina izzati~

dari haziqah....

wei kter rase kan korang nie klu nak wat blog sekadar utk meluahkan perasaan baek tak payah..pastu kenapa ngan korang nie dah terang terang kt atas tulis '5a upsr'tapi yg korang nie bukan 5a upsr kalu korang masuk pertandingan meluahkan perasaan gerenti dpt no 1.kter wujudkan blog nie motifnye nak belajar tgk mcm aina izzati die tanye psl pelajaran kt sini tuelah contohnye nie korang sebok soal love korang ingat ape?nasib baek lah korang tak gi tau cikgu zaidi or cikgu laen klu diorang bukak mane pergi nyer ahlak kelas 6 maju mane perginyer ikrar yg kiter suma bace tiap tiap pagi?mane mane??ikrar punyelah canggih tapi.....apa nak jadi dgn klas 6 maju mane pergi ahlak yg selama nie dianggap klas tebaik???klu sebok love macam nie mcm mane kter nak jumpa tangga menuju kejayaan?korang tak nak contohi ker kakak n abg klas 6 maju tahun lepas...klu sebok love tangga menuju kejayaan yg selama nie kiter orang carik tak kan jumpa!!kate nak pecahkan rekod tapi klu macam nie nak pecah rekod ape rekod suma klas 6 maju 2010 tak dpt 5a tue yg korang nak???sebagai klas no1 mane pergi nyer contoh contoh yg kter dpt tunjukkan kpd klas bawah utk diteladani korang ingat sume nie bersuka ria sorry lah spe yg ingat macam tue nape korang nie sape yg tulis die ske kt azman tue mmg susah nak dimaafkan sbb kerana die klas kter dah pecah belah!!!!klu macam nie delete jer blog nie baru suma bleh puas hati n sape yg tulis yg die ske kt azman ape yg ko nak ha!!!ko salah satu murid klas 6 maju klas no1 klas yg terpandai klas yg bleh berfikir dgn baek!!klu macam nielah spe yg tulis nie baek duduk klas bawah jelah!!!!sbb sebagai klas 6maju die tak akan tulis mcm nie ko tahu tak brapa ramai bleh bukak blog klu bdk sekolah laen bukak korang tak malu sebagai klas no 1 buat hal!!!!!!!!!!klas maju ade akal yg sempurna tetapi kenapa buat cam nie!!!!

sufi

bye kwn ky nak gi indon...tunggu airport kol 12.00 naik flight kol 2.00 ptg..tu je lahhh bye x yak lah mrhh apelah korang..ni kawan 6 maju..kelas teu malu tau kt...dah x yah marah...k bye semua..

tukar tajuk


mesti baca!!!!!!

korang... apakah tujuan kite mewujudkan blog ni??? adakah untuk meluahkan perasaan atau mengutuk-ngutuk orang? korang tak pernah terpikir ke tujuan utama blog ni diwujudkan?? kite tubuhkan blog ni untuk berkongsi rahsia/tip untuk mendapat markah cemerlang dalam peperiksaan atau lebih tepat untuk belajar bersama-sama. tapi sekarang, tengokla apa dah jadi. tengok tajuk dah ok, 5A UPSR 2010 tapi tengok isi dalam dia...ada orang meluahkan perasaanla...apala..ini ke tujuan utama blog ni ditubuhkan???? korang tubuhkan blog ni semata-mata untuk bersuka ria ke??? kite rasa budak kelas bawah tu pon tengah berusaha belajar bersungguh-sungguh untuk membuat sesuatu yang lebih baik berbanding sebelumnya. untuk menggembirakan hati ibu bapa diorang. kitorang??? bersuka ria jer.. korang tak berasa malu ke??? kalau korang nak bersuka ria memangla boleh tapi tak kanla isi blog ni semuanya berunsurkan hiburan??? mana perginya unsur pelajaran??? lesap ntah ke mana..cuti ni?? apa yg korang wat kat rumah??? adakah korang belajar dengan tekun?? atau melepak ngan kengkawan atau melangut kat umah tengok tv atau korang tido sampai tengah hari buta pastu makan..tido..makan..tido??? korang pikirlah sendiri apa yang kite tulis ni samada betul atau tidak..dan lagi satu..korang ni..lebih baik tukar je tajuk tu kalau korang still tak nak berubah.....
korang ingat bende saje main main tapi sedangkan kowang tau tak bende nie pown satu fitnah??sape yg tulis yg die ske kt azman tue baek mengaku !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
hmmm happy reading konon nie dah memecah belahkan kelas nie spe yg tulis baik mengaku ataupown kitaorang tak akan maafkan korang nie sbb menimbulkan perbalahan!!!!!!!!!!

x puas hati

ok alin.. kalau ko nk tuduh kiter suka azman tapi ko x... org lagi syak ko lah... dalam kelass main surat2.... message2 guna phone..... jumpa kat tmn pukul 6.... tapi kiter? ada ker? cuba pikir logik sikit wahai kawanku yg lain... pastu nk tuduh kiter lak yg tulis bende tu! soory tapi kiter mmg x puas hati! kau cuma x puas hati sbb org selalu kaitkan kau n azman... tapi tu ko n azman mmg btul p0n... kiter dah sangat2 sakit hati pasal bende ni... sory sbb buat perkara ni...

6 maju

wei betulke??? yang ainin tu ske kat azman..kita rasa korang dah salah anggap ni...dah baik korang buang balik fikiran korang tu yg mengatakan ainin ske kat azman..kita rasa ada orang sabotaj jerr....korang ni kan apalah mandai2 jerr nuduh orang bukan2...tak baik mempitnah orang tau. ..dalam komen tu bukannya dia cakap clue penulis perasaan 2 tapi dia cakap yang dia yang tulis komen 2...hahaha!!!!korang sume tertipu...jangan rungsinglah adlina benda 2 mainan jerrr....HAHAHAHAHAHAHA!!!!!!!!! lagi satu blog ni bukannyerr mengutuk dan meluahkan perasaan...tapi untuk berkongsi cara2 untuk mendapat 5a dalam UPSR nanti. dah terang2 tulis tajuk 5A UPSR 2010 tapi nak ngutuk orang. baik tukar je tajuk tu.haa lagi satu...korang jangan nak malukan orang lain...jangan salah anggap pasal perasaan tu....kita yakin sangat yang ainin tak suka kat azman..sebab ainin pun cakap yang blog bukan untuk love....takkan lah dia nak wat kan18x?????akhir kata JANGAN RUNSING!!!!TUMPU UPSR!!!!

alin

OOO SKANG NI TENGAH KECOH PASAL BLOG PERASAAN KE??? RASANYA KITA DAH TAU DAH SAPE PENULIS DIA...HAHA CARILAH....DIA DAH NGAKU!!!!GEMPAK GILERRRR!!!!!!!

Monday, March 15, 2010

hot!!!!

ok... sekarang ini cerita luahan perasaaan sedang kecoh di blog ini.. siapakah penulis tersebut???jeng jeng jeng!!! alin?? sory alin.. tapi mesti bkn dia, sbb azman mmg dah tahu yg alin sangkut kat dier.. azni??? dah byk kali dgr khabar angin pasal perasaan azni ke azman... kalau nk tahu yg sebenar... buatlah apa yg patut...

soalan~aina

assalamualaikum,
kowang, yang kertas BI teacher bagi masa ari jumaat tu kene wat kat mane??? dalam kertas tu ke??? pastu BI pg 38(c), kene lukis gambar ke camne???

ainin

x per lah.. cute apa.. gambar tu... pls... don get angry .
HAZIQAH
APALAH KORANG NIE TEMPAT BUKAN UTK LOVE LOVE WEI UPSR LAH MANE ADE MASE NAK LOVE...

ainin

hahhahahhahhahah... blog ni macam tempat nk luahkan perasaan plk dah..... we.. korg jgnlah wat cam ne... borak2 leh lah.... ni. sampai love2 plak....hish....

anma

sufi..

aq mcm nak rs sedih la plak..

sufi..rahsia don,t tell anyone..

ak rasa kan mcm ..
aq dah ske kat mimi.. ilove her...she very beauty and cute than adlina..

kamcing budak 6 maju

assalamualaikum,
korang apa kata kita wat something yang menyeronokkan.ha nak tau satu rahsia tak????sebenarnya kan a**i kan ske kat a**an.

alin

assalamualaikum,
wah,bagus betullah orang yang berterus terang tu.....nanti kita bagitau azman ye...suruh bukak blog...bagilah tau sape tu....sebab azman ada cakap kat kita yang dia ada suka kat salah seorang dari kelas 6 maju....nak tau sape..bagi tau author perasaan tu dulu....

Sunday, March 14, 2010

perasaan

aku rasa kan....

aku suka kat azman. I love him ... jangan cari author dia okeY!!

alin

ei apa ni ha...sebut 2 nama kita....kita balik kampung mmg lah tak leh nak datang peer group....bukannya sebab azman ke apa.....korang ni pandai2 jerr menabur fitnah.korang jadi ke nak wat peer group????

Sufi Ridhwan~

yeye..x sabaar2 nak naik kapal terbang..ari rabu..pegi endon...xsabar......pegi klia naik bas...blik klia naik erl..express railway....bestnyer..

Sufi ridhwan

haha..kan cantik drpd iqah buat...cayalah..i like cheese..kan ilham..???

blogger

korang,kite rasa kan mesti orang yang sama je enter blog ni hari2. tak meriah sangat. pastu, ramai orang komplen blog burukla apala. kalau dah tau buruk tu tukarla apa yang patut. korang ni berat tulang la. ini pon kite dah wat banyak perubahan. kalau korang still kata buruk, tak taula nak kata apa. kalau buruk, korang pandai2 la edjust.

Saturday, March 13, 2010

aina izzati

korang sume setuju ke tak nak wat peer group???kalau tak terkubu jelah idea kite ni. kalau wat peer group math nak???kalau korang setuju, nanti kite cakap sape(3 orang) yang akan bawak soalan untuk kite sama2 buat pastu bincang.

Friday, March 12, 2010

rahsia

assalamualaikum,

kepada kengkawan sume.......koranag jangan asyik nak bagi idea jerrr buatlah jugak....wei cane nak wat taman sume yang ada kawan kita cakap 2????ei sape yang kritik hijau tak cantik meh kita belasah dia.ok lah tu hijau dari hitam macam tak ceria jerr.....

idea

assalamualaikum......u all!!!!

masa cuti nanti buat peer group nak????wat kat sekolah. tak kesahla nak wat matapelajaran apa. kalau takleh wat kat sekolah wat kat tempat lain.
KTER WAT KTWER WAT

KETUA KELASNYA MUHAMMAD AFHAM(SUPER PAM)
PENOLONGNYA NURUL SYAZWANI ZAKIAH(WANI/SUPER MOM)
BERSAMBUNG.......
KORANG APA KATA KTER WAT CITER PASAL KEHIDUPAN MURID 6MAJU???????
HAI JUMPA LAGI SEBENARNYA KTER NAK PUASKAN HATI SAPE YG MEMBERONTAK NIE JADI KTE CITER PASAL SUMA PERKARA.........KTORANG PUNYE SKULA TERLETAK DI SEBUAH BANDAR YG BERNAMA BANDAR TASIK PUTERI TEMPAT NYER CANTIK DAN INDAH.......KAMI SUMA TARGET 5A FOR UPSR INSYALLAH KLU BLEH DPT............

Thursday, March 11, 2010

sufi ridhwan~

tak best la wana ijau ni~ boringg..kwan2..tmbah lah lagu dlm mp3 tu..bru best..saper nak beli..muzik tuu dah lah x best..

idea

kita ada satu idea!!!sesipa tolong cari gambar kat taman ke mana2. tapi yg pasti kat gambar tu ada ramai orang. pastu wat macam dialog pasal tips2 nak dapat 5As' ke, apa2la. tapi masukkan unsur2 lucu sikit.

alin

good luck for all my friend
hmmm wanna be kowang sume jgn putus asa usaha jew.....kita kasi pecah skula '6 maju 2010 sume dpt 5a'kan besh tue kkk luv u all (for pompuan jep tau

Tuesday, March 09, 2010

Sufi Ridhwan~

hai..jgn lupa bukak pd jumaat sabtu ahad tau...nanti boring....

Sunday, March 07, 2010

AZMAN FARIEZ

Do the best for UPSR........dONT GIVE up.............
remember.....

Saturday, March 06, 2010

TrY your best UPSR 2010

Sufi Ridhwan

HAi kawan..jgn lupa..bukak... Iluv u alll..