welcome...

welcome...

Monday, March 15, 2010

alin

assalamualaikum,
wah,bagus betullah orang yang berterus terang tu.....nanti kita bagitau azman ye...suruh bukak blog...bagilah tau sape tu....sebab azman ada cakap kat kita yang dia ada suka kat salah seorang dari kelas 6 maju....nak tau sape..bagi tau author perasaan tu dulu....

10 comments:

  1. oh.. kau lah org nyer... hahahahaha.... alin cian ko, asyik kena kutuk ajer.... tapi interesting lah konflik PERSAHABATAN kelas kiter ni....
    ( kiter duduk kat oak.. klau dlm kelas... duk blkg hajar... sblh atun)

    ReplyDelete
  2. oooo...ainin ker????ko ske kat azman ke????tapi kalau ko nak tau azman ske kat ko ke tak ko tamye lah die sendiri ok????

    ReplyDelete
  3. wah....ainin ske ketua mawas tu(azman) ye???? sori alin, jangan marrrahhh..hehehehe

    ReplyDelete
  4. nape kita nak marah plak.kalau korang nak tau azman ske kat ainin ko tanya dia sendiri

    ReplyDelete
  5. eeh tapi betulke yang ainin suke kat azman.???ish tak leh jadi ni aq kena rebut azman dari adlina and ainin kalau macam ni.....tak sangka betul ainin syke kat azman kan???

    ReplyDelete
  6. huhuhuhhhhh naper korang ni!!!!! kesian aq tau!!! kena fitnah dek alin...... pls... kiter x suka mawas tu lah....

    ReplyDelete
  7. sape yg nak rebut mawas tue?

    ReplyDelete
  8. wei alin kte taulah yg ko marah tapi jgn kutuk owg lebih lebih sangat ckp owg prasan lah....
    ]

    ReplyDelete